date two meter man

F.A.Q.


Hvor mange henvendelser har du fået?

Jeg har fået 69 seriøse hen­vendelser via min hjemme­side.

Hvor mange har været inde på din hjemmeside?

Min hjemmeside (date.twometerman.dk) er blevet set over 23.000 gange.

Hvor mange piger har du så mødt?

Jeg har været på date med 7 forskellige piger.

Hvor mange dates har du været på i alt?

Jeg har været på 7 first-dates, 3 second-dates og dernæst vil jeg anslå at jeg har haft omkring 10 dates yderligere med én pige. Så omkring 20 dates i alt.

Var det ikke meget underligt-vanvittigt-voldsomt-hårdt-udmattende-svært-spændende-crazy at møde så mange piger på så kort tid?

Jo.

Kom du egentlig i tv?

Nope. Jeg skulle have været i TV2 Go' Morgen Danmark i Store­bededags­ferien, men det blev aflyst fordi Prince døde dagen før. I stedet blev jeg interviewet af Kristeligt Dagblad, og Ekstra-Bladet delte også min hjemmeside på EB.dk.

Hvordan kom du egentlig på idéen til hjemmesiden?

Der var en pige, som jeg var helt skudt i. Jeg ville gerne overbevise hende om, at vi skulle finde sammen. Det skulle være i form af en hjemmeside, der på en anderledes og humoristisk måde kunne vinde hende over. Jeg fik aldrig overbevist hende og idéen skiftede karakter til en datingside.

Var det nogle søde piger du mødte?

Helt bestemt. Alle dem jeg mødte var interessante og gode mennesker.

Har du så fået en kæreste?

Næh.

Ser du nogen nu?

Nej.

Betyder det så, at du ikke har en dame med til Skovbos sommer­ferie­frokost?

Formentlig, ja.

Er du trist over at projektet indtil nu ikke har kastet en kæreste af sig?

Egentlig ikke. Jeg føler mig faktisk lettet. Jeg synes de mange dates og timer tog mere energi end de gav.

Har du lært noget i forløbet?

Ja, helt sikkert! Jeg har snakket med en masse interessante mennesker, og lært en masse om dem og ikke mindst om mig selv. Jeg fortryder ikke rigtig noget, selvom udfaldet ikke blev det, jeg oprindeligt satte mig for.

Skal du ikke bare op på hesten igen? Masser af fisk i havet og al det der?

Nej. Jeg holder pause på ubestemt tid. Jeg fokuserer på det, der gør mig glad og giver mig fornyet energi; arbejde med teenagere, venner, familie, fodbold, bøger, idéudvikling, hjemmesidedesign og etc.

Bliver du lidt træt af livet, når mennesker spørger ind til dit kærligheds­liv?

Ekstremt træt af livet.

Men du må da have behov for at snakke med nogen om dine tanker og følelser?

Ja, men det gør jeg med mine mentorer, tætteste venner og min familie, MEN IKKE MED DIG, GRETHE NEDE FRA NUMMER 37, DU SKAL BARE HOLDE DIN NYSGERRIGE NÆSE FOR DIG SELV!!!

Vil du så bare dø alene nu?

Måske.

Og du har det godt?

Jeg har det faktisk rigtig godt. Jeg har så mange ting at glæde mig over og være taknemlig for. Jeg har fået mit drømmejob, hvor jeg arbejder med skønne teenagere og gode kolleger. Jeg har min egen bolig og har fået ny bil, men udover alle de materielle velsignelser, så har jeg også en dejlig familie med to gode forældre og to søskende, som jeg holder utrolig meget af.
Jeg er også glad for min samling af helt fantastiske (og vanvittige) venner, som altid er der for mig, når jeg har brug for det. Læg dertil, at jeg er sund og rask, elsker livet på godt og ondt, så synes jeg egentlig, jeg har det meget godt - også uden en kæreste.

Har du fundet ud af hvad du leder efter? (tilføjet 12/02/2017)

Jeg tror, jeg leder efter en pige, som kan stimulere mig intellektuelt. Ikke fordi jeg er verdens klogeste, men jeg læser mange bøger og bliver tit begejstret over det jeg læser. Det ville være fantastisk, hvis hun havde det på samme måde. Så kunne vi begejstre hinanden.
Jeg tror en pige, som er bogorm, vil være godt for mig.

Jeg tror, jeg leder efter en rolig pige, som ikke har behov for at der skal ske noget hele tiden. Jeg nyder at være i lejligheden og slappe af, efter en hård arbejdsdag med mange sociale interaktioner. I dating-forløbet fandt jeg ud af, at jeg har brug for mine pauser, fordi arbejdet på efterskolen tager så mange kræfter - ellers brænder jeg ud.
Jeg tror en pige, der er introvert, vil være godt for mig.

Jeg tror, jeg leder efter en pige, som tror på at vi er placeret på Jorden med mening. At en guddommelig kraft har skabt os i kærlighed. Hun må gerne kalde sig en kristen. Hun må også gerne tvivle. Hun må også gerne kæmpe med kirkegang, bønneliv, bibelen og ikke have det hele regnet ud.
Jeg tror en pige, der er kristen, vil være godt for mig.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så tøv ikke med at skrive via formularen på: date.twometerman.dk.